Followers

Thursday, January 6, 2011

MR BIE !!!

ASSALAMUALAIKUM....fuhhh setelah penat berjalan ari nie past abis kelas dr jay..aku rase penat semacam jer...
.ye lah maybe aku pas karoke ngan MAREA n SYAFA....best siot....
thanks to SYAFA coz belanja karoke nie..sahla masa lunch tadi dia belanja HAWAIIAN SUPREME kat PIZZA HUT...
memang murah rezeki dia..thanks syafa....
MAREA cakap SUARA AKU CAM EVAN ( popular ngn lagu tentaang dia ft ngn melly goeslow)
n SUARA SYAFA LAK CAM ACHA SEPTRIASA....memang gempak wey..hahha..kembang buntut aku jap...hahhaha
kalo camni leh lah try AF ke..hahaha
after abis kelas INRODUCTION TO LAW II SIR IKMAL
aku, teha, syafa dan wanie g lah beli keropok lekor kat kawasan perumahan yang dekat ngn UITM kitaorang..
then..ade ke patut teha cakap aku n SYAFA ada jodoh coz kitaorg rapat sangat n akan kawen.
.hahaha..lawak lah tehaaaaa....
aku n syafa kawan je kut......
xde nyer..aku jamin xnye kitaorg kawen..hahahhaa
furthermore, sampai je bilik aku terus check keputusan MUET kawan aku..then tetiba aku teringat lah beberapa orang kawan aku yang aku rasa boleh dapat band 4 n above ...
rupe rupenyer xlepas gak..hahaha..bukan nk gelak kan keputusan ko kwan tapi
kita senasib daaaa....
orang ada demam piala dunia..tp kat UITM nie demam MUET..SUME ORG CKP SAL muet...hahhaha..ada aku kesah..hahaha


p/s: hua hua hua





MY NEW MR BIE 





comey x???..haaa nielah MR BIE aku yang baru..huhuuhh..cute sungguh....
MR BIE nie ak bli ngn harga yang murah giler rm **.....kat EAST COST MALL KUANTAN...time ni syafa n ali ikut aku kuar..ali nak g kedai gunting rambut n aku pun sibuk jenjalan n tup tup tup...terjumpa menatang nie..hahaha..then time aku dah beli, suma kengkawan aku kata "nash, asal ko ske babi????...dalam bnyk2 binatang kaT dunia nie babi gak ko pilih.."..
ermmmm...ske ati aku lah minat ape ke...ade aku kesah???.....hahahahha...yang penting aku happy....
nie aku list kan kenapa aku minat giler ngn MR BIE NIE:

1.KALER PINK..
2.CUTE HABISSS...
3. PERUT DIA COMEL...
4. ANTARA BINATANG KEGEMARAN AKU...
5.MELAMBANGKAN KEMEWAHAN...
6. MELAMBANGKAN MATERIALISTIK
7.MELAMBANGKAN PERCINTAAN...

p/s: thanks ana mardhiah coz taq aku kat ko nyer blog..hahah..



Don't Cry Because It's Over. Smile Because It Happened

2 comments:

Farah Zulkapli said...

wow cute lorh Mr Bie ko, hehee. ECM bli kat kdai ne tuh? ad ptung len x? tehee!

AnTaBeLLuM...... said...

kat living cabin lorl...hahaha..ada laen gak..tp ak nampak mr bie nie comel gilerr

THIS BLOG WAS VIEWED BY TANPA NAMA