Followers

Tuesday, February 1, 2011

dear antabellum,

aku xthu mcm mana nak ckap..sekarang nie aku tengah dalam dilemma..alaaa mcm lagu nora dilemma tu...huhuhu..okay its jokes only....
okay, actually aku sekarang ni tengah berhadapan dengan masalah future aku..aku xthu nak jadi ape actually...Lawyer? ke?..sahlah susah, kene MUET plak band 4..aku nie haa just dapat band 3 jer....memang lah boleh repeat, but macam nampak sangat aku nie bodoh...huhuuh..then time degree nanti kalo xpas my MUET nanti, either science admin or mascom..so kene pilih...kalo science admin aku xthu cmne bentuk pembelajaran dia and kalo mascom plak dia melibatkan broadcasting..sesuatu yg aku agak minat jugak coz aku nak jadi pembaca berita tv3 okay...masalahnyer mascom pelajar lepasan nie terlalu ramai sangat sangat n nak dapatkan peluang kerjaya susah..haiyaaaaaaaaa..pening oooowhhh....

fashion designer?

ohh my goshhh...macam mana nie..sesuatu yang aku amat amat minat dari kecik sampailah aku dah besar nie...aku akan ada passion kalo aku mendalami bende nie...then my cita cita dulu b4 masuk asasi nie kalo dah kerja nak bukak butik label sendiri...tapi rasanyer ia satu omongan kosong saja wahai encik nashriq....
aku baru sahaja dapat kawan baik dari fb..dia cakap kalo aku nak jadi fashion designer dia boleh tolong..problems nyer aku xreti menjahit..every designer reti jahit ...then dia cakap wat kolobrasi dia jahit aku design..ermmm..entahlah susah jgak eak pkir masa depan nie...huhuhuhu..kalo awk encik **** nak kan saya, saya terima jer coz saya memang xde pengalaman bout this k....

2 comments:

Seha Hisham said...

jadi la fashion designer :) tapikan, kalau nash jadi pembaca berita pun best jugak sebab suara nash kan sedap :)

AnTaBeLLuM...... said...

hahahha..enthlah seha..nash pun xthu lagi...tengok jelah cmne..huhuuh

THIS BLOG WAS VIEWED BY TANPA NAMA