Followers

Tuesday, March 15, 2011

cuti semester datang lagi...haaaa boring nyerr duk rumah..kalau kerja kan best..tp nk keje apa ea?...hahahah..sekarang ni pun daaa boring..tunggu flight hari sabtu nie...sebelum balik sarawak ni sempat lagi aku beronggeng dengan kawan kawan aku..hahaha..

 opppsss..ni bukan untuk tontonan umum ye..haha.ni kitaorang g teluk cempedak..coz peers club buat babi que kat sana..so pe lagi join lah aku...

nampak x yg hot tue..tue lah aku..hahhaa..ak ni pendek jer..hahaha sedih2..kerana pendeklah ak xdpt nk mohon jadik flight attendent..sobs sobs sobs..trademark ak mcm biasa pakai spek prada..hahha......

hamiiik ko aku terejun nie....actually adegan ni xberapa nak jadi...tapi boleh lah sedap mata memandang..hahhaha

rasanya aku akan merindui uitm kuantan ni walaupun just only due bulan je balik rumah..macam macam pengalaman aku kat sini...daripada jadi ank beriman sampailah jadi pelacur terhebat seantero ni..hahahha..ingatkan balik ni daaa free goyang kaki jer..tengok2 MUET plak yang melambai lambai..haiiii pening den dibuatnyer....

apa apa pun nanti banyka lagi bende nak aku syerr....


2 comments:

mr. weird said...

so sweet..well..x der la rendah mane...but..sebab rendah la nmpk comel sgt..

AnTaBeLLuM...... said...

HAHAHHA...ye ke kalo rendah nampak comel..yg org lain..tp sye ni xcomel pun..sahle xcomel pendek lak tue...

THIS BLOG WAS VIEWED BY TANPA NAMA