Followers

Saturday, January 29, 2011

HAPPY SANGAT SANGAT


nak tahu nape ak happy jer??..coz semalam adalah student designer  gak tetiba jer dia chat ngn ak..b4 nie xpenah pun...then dia mention pasal sketchess ak..alaaaa yg ak lukis gambar2 baju tue..dia cakap cantik..dia tye ak ke wat..then ak ckp of course..dia kata napa x amik course designer nie..ak ckp ak dh dapt asasi nie...xnk lah pkir sal fesyen nie lagi....bnyk ke yg ak lukis..ak ckp bnyk sangat sangt..tp ak dah buang suma lukisan ak kuttt coz pkir bende nie dah xleh ak bwk lagi..then dia ckp xyah lah buang mana tau nanti future ada pereka fesyen nak kan ak nyer..berguna tau..hahahah...then dia kata kalo dia nak ak nyer sketchess tue boleh x???..then aku jawab amik lah...coz ak dh xguna lagi even actually ak sayang giler giler ak nyer lukisan tue...then dia ckp xkan nk bg cmtu jer??..ak ckp amik je but satu syarat lah..kene bg something kat aku..huhuhuu..ak gurau je ngn dia..tp ak ckp kalo nk amik je lah..huu..dia ckp kalo ak ada masa lapang dia nk ajak ak g hangout sama sama....huhuhuh..leh ronda ronda g butik2 pereka fesyen yg terkenal..mantoppp tue......



p/s: dia ajak ak jd best fwen dia..hahaha

2 comments:

Farah Zulkapli said...

Congratz Nash. Aku eppi untuk ko!! Cayalah;)

AnTaBeLLuM...... said...

mekasehh...

THIS BLOG WAS VIEWED BY TANPA NAMA